hot news

Ramen SAMYANG (HOT CHICKEN STEW), 145g

2.49

SAMYANG to koreański🇰🇷 producent żywności, który po raz pierwszy pojawił się w 1963 roku. To właśnie on stworzył pierwszy koreański ramen do szybkiego przygotowania🍜 Podczas swojego długiego istnienia SAMYANG poniósł wiele porażek, ale w ostatnich latach stał się popularny na całym świecie dzięki swojemu niesamowicie pysznemu i pikantnemu🌶 ramenowi! Ten ramen o smaku gulaszu z kurczaka jest bardzo pikantny (2500-8000 SHU w skali Scoville’a). Przygotowanie: 1. Płynny sos umieść w rondlu z 500 ml wody i doprowadź do wrzenia. 2. Wrzuć makaron do wrzącej wody i gotuj przez 5 minut. 3. Zdejmij z ognia, dodaj płatki i dobrze wymieszaj. Smacznego! Według własnego uznania zupę można doprawić warzywami, jajkami itd.

47 w magazynie

Opis

Składniki: makaron (67,4%): mąka PSZENNA (41%), olej palmowy (9%), skrobia z tapioki (8%), skrobia ziemniaczana, sól, substancja zagęszczająca (guma guar (E412)), regulatory kwasowości (węglan potasu (E501), węglan sodu (E500), fosforan sodu dibazowy (E339), kwas cytrynowy (E330)), emulgator (LECYTYNA SOJOWA (E322)), polifosforan sodu (E452), barwnik (ryboflawina (E101)). Zupa (25,5%): woda, czerwona papryka w proszku, cukier biały, wzmacniacze smaku (glutaminian sodu (E621), 5′-rybonukleotydy disodowe (E635)), sos SOJOWY, sól, skrobia z tapioki, czosnek, olej SOJOWY, cebula, ekstrakt z papryki, szczypior w proszku, ekstrakt drożdżowy w proszku, pieprz czarny w proszku. Proszek (7,1%): cukier biały, sztuczne aromaty (smak kurczaka), skrobia ziemniaczana, czosnek w proszku, sól, prażony SEZAM, suszony szczypior, suszone czerwone algi, suszona czerwona papryka, substancja zagęszczająca (guma ksantanowa (E415), olej SOJOWY. Wartość odżywcza (w 100 g): wartość energetyczna -1557 kJ / 372 kcal; tłuszcz – 11,0 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 5,5 g; węglowodany – 61,4 g, w tym cukier – 5,5 g; białka – 6,9 g; sól – 2,5 g. *Wygląd rzeczywistego produktu może nieznacznie różnić się od zdjęcia produktu na stronie internetowej

Informacje dodatkowe

Waga netto

Kraj pochodzenia

Warunki przechowywania