Kulki ryżowe (ryż, sól, regulator kwasowości (E330), alkohol etylowy), ramen (mąka pszenna, modyfikowana skrobia z tapioki, sól, olej palmowy, emulgator (E322 (SOJA)), olej SOJOWY, regulatory kwasowości (E450, E500, E501, E339), substancja zagęszczająca (E415), przeciwutleniacz (E306), barwnik (E101), regulator kwasowości (E330), aromat zielonej herbaty), przyprawy (cukier, dekstryna, ostra papryka w proszku, glukoza, cukier, sól, ekstrakt z papryki, olej SEZAMOWY, sos SOJOWY w proszku, hydrolizowane białka roślinne, sól, proszek pomidorowy, skrobia modyfikowana (E1414), czosnek w proszku, cebula w proszku, serwatka w proszku (MLEKO), ekstrakt drożdżowy, wzmacniacz smaku (E621), pieprz czarny w proszku, barwnik (E160c), curry w proszku). Może zawierać śladowe ilości GLUTENU i SKORUPIAKÓW.
Instrukcje przygotowania: kulki ryżowe gotuj przez kilka minut w wodzie, następnie dodaj makaron ramen i jeszcze chwilę gotuj. Odcedź wodę, dodaj torebkę przypraw, dobrze wymieszaj.