Mąka PSZENNA, maltodekstryna, sól, SERWATKA, modyfikowana skrobia kukurydziana, SER cheddar (MLEKO hodowlane, sól, enzymy), sól potasowa, naturalne aromaty (zawiera SEZAM), ekstrakt drożdżowy, cebula w proszku, barwnik (E160b), tłuszcz z boczku, regulator kwasowości (E330), substancja zagęszczająca (E412), hydrolizowane białko SOJ, regulator kwasowości (E270), ekstrakt z papryki, przyprawy, olej słonecznikowy, substancja zagęszczająca (E415), niacynamid (niacyna), fosforan (III) żelaza, monoazotan tiaminy, ryboflawina, kwas foliowy.
Instrukcje przygotowania. Do przygotowania potrzebne będą: 2 łyżki masła lub margaryny, 6 szklanek wody, ¼ szklanki mleka. Do garnka z wrzącą wodą włóż makaron i gotuj przez 7 minut lub do miękkości, od czasu do czasu mieszając. Następnie odlej wodę i włóż makaron na patelnię. Dodaj masło lub margarynę i poczekaj, aż całkowicie się rozpuści. Dodać mleko, dodać przyprawy, wymieszać i cieszyć się smakiem.