hot news

Ramen SAMYANG (HOT CHICKEN CHEESE), 140g

2.49

SAMYANG to koreański🇰🇷producent żywności, który po raz pierwszy pojawił się w 1963 roku. To właśnie on stworzył pierwszy koreański ramen do szybkiego przygotowania🍜 Podczas swojego długiego istnienia SAMYANG poniósł wiele porażek, ale w ostatnich latach stał się popularny na całym świecie dzięki swojemu niesamowicie pysznemu i pikantnemu 🌶 ramenowi! Ten ramen o smaku serowym jest pikantny (2323 SHU w skali Scoville’a). Przygotowanie: 1. Zagotuj 500ml wody, dodaj makaron i gotuj przez 5 minut. 2. Zdejmij z ognia i odcedź wodę, pozostawiając 8 stołowych łyżek wody. Dodaj płynną mieszankę zupy i smaż przez 30 sekund.

71 w magazynie

Opis

Składniki: makaron (73,1%): mąka PSZENNA, modyfikowana skrobia z tapioki, olej palmowy, GLUTEN PSZENNY, sól, gliceryna, olej SOJOWY, regulatory kwasowości (czysty węglan potasu (E501(i)), węglan sodu (E500), fosforan sodu dibazowy (E339(ii)), kwas cytrynowy (E330)), zagęszczacz (guma guar (E412), woda oczyszczona, emulgator (LECYTYNA SOJOWA (E322), olejek o smaku zielonej herbaty. Zupa (24,1%): woda, sztuczne aromaty (smak serowy, smak kurczaka), sos SOJOWY, cukier biały, olej SOJOWY, papryka ostra w proszku, czerwona papryka w proszku, cebula, czosnek, modyfikowana skrobia ziemniaczana, ekstrakt z ostrej papryki, ekstrakt z papryki, czarny pieprz w proszku, curry w proszku. Proszek (2,8%): ser mozzarella w proszku, prażony SEZAM, prażone czerwone algi. Wyprodukowano w fabryce, w której przetwarzane są seler, płatki zawierające gluten, skorupiaki, jajka, ryby, mleko, mięczaki, musztarda, orzechy, orzeszki ziemne, sezam, produkty sojowe. Wartość odżywcza (w 100 g): wartość energetyczna -1644 kJ / 39 3kcal; tłuszcz – 12,9 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 6,4 g; węglowodany – 60,0 g, w tym cukier – 5,0 g; białka – 9,3 g; sól – 2,6 g. *Wygląd rzeczywistego produktu może nieznacznie różnić się od zdjęcia produktu na stronie internetowej

Informacje dodatkowe

Waga netto

Kraj pochodzenia

Warunki przechowywania