
Zestaw do robienia czekolady MAKE A RING, 31,2g
- 14.99 PLN
- 483.55 PLN/KG
- Masa czekoladowa (podstawa do figurek): cukier, olej roślinny (olej z ziaren palmy olejowej, olej palmowy), LAKTOZA (z MLEKA), kakao w proszku, białka MLEKA, serwatka w proszku (z MLEKA), emulgatory (lecytyna SOJOWA, polirycynooleinian poliglicerolu), aromaty (wanilina), kolorowe cukierki: cukier, syrop glukozowy, regulator kwasowości (E330), aromaty, barwniki, substancja glazurująca (E903), żelki: syrop glukozowy, cukier, żelatyna, regulator kwasowości (kwas cytrynowy), aromaty, barwniki (E120, E141, E160a, E133), kruche patyczki (ciasteczka): mąka PSZENNA, cukier, olej palmowy, proszek JAJECZNY, proszek do pieczenia, sól, kawałki czekolady: cukier, olej roślinny, masa kakaowa, serwatka w proszku (z MLEKA), mleko w proszku, emulgator (lecytyna SOJOWA), aromaty (wanilina), dodatkowe składniki (posypki): cukier, syrop glukozowy, skrobia modyfikowana, barwniki, żelatyna, substancja glazurująca (E903). Może zawierać śladowe ilości ORZECHÓW, ORZESZKÓW ZIEMNYCH, RYB i SKORUPIAKÓW.Instrukcja przygotowania: umieść masę czekoladową w gorącej wodzie (około 50 °C) i poczekaj, aż zmięknie. Nie używaj wrzątku! Gdy masa stanie się płynna, delikatnie wyciśnij ją do foremek lub użyj jako "kleju" do łączenia innych elementów (cukierków, żelków, patyczków itd.). Pozostaw do stwardnienia – dla przyspieszenia możesz wstawić do lodówki. Smacznego!
- 100 g/ml:Wartość energetyczna – 2012 kJ/ 481 kcal; tłuszcz – 19,2g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 12,5g; węglowodany – 73,7g, w tym cukry – 44,9g; białko – 6,4g; sól – 0,04g.
Ilość netto 0.031 KG Warunki przechowywania Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu Kolekcje 🥢 Produkty azjatyckie Kraj pochodzenia Korea Południowa
* Wygląd rzeczywistego produktu może nieznacznie się różnić od zdjęcia produktu na stronie internetowej