Makaron (72,6%): mąka PSZENNA, substancje zagęszczające (E1420, E412), olej palmowy, GLUTEN PSZENNY, sól, emulgatory (E422, E322 (SOJA)), olej SOJOWY, regulatory kwasowości (E501, E500, E330), woda, tokoferol w proszku, ekstrakt z zielonej herbaty; sos (30,4%): woda, pasta SOJOWA (PSZENICA, GLUTEN, SOJA, cukier, cebula, olej SOJOWY, ekstrakt drożdżowy, olej roślinny (cebula, rzepak, czosnek, oliwa), aromat, barwnik (E150c), zagęstnik (E1420), substytut śmietany, wzmacniacze smaku (E621, E635), syrop kukurydziany, sól, regulatory kwasowości (E501, E500, E450); płatki (2,9%): teksturowane białko SOJOWE, ziemniaki smażone, kapusta, cebula. Wyprodukowano fabrycznie przetwarzający SELER, SKORUPIAKI, JAJA, RYBY, MLEKO, MIĘCZAKI, MUSZTARDĘ, ORZECHY, ORZESZKI ZIEMNE, SEZAMY.
Przygotowanie: makaron i płatki wrzucić do wrzącej wody (500ml) i gotować 5,5 minūtes. Makaron odcedzić, dodać sos, dobrze wymieszaj i podawaj.