Batonik czekoladowy REESE’S (OVERLOAD), 42g

REESE'S »

6,99

REESE’S PEAUNT BUTTER CUPS – czekoladowy, zwykle okrągły cukierek, wypełniony masłem orzechowym. REESE’S są uważane za jeden z wzorców słodkości w USA🇺🇸 , które są doceniane zarówno przez dzieci jak i dorosłych.😋 Po raz pierwszy wyprodukowany w 1928 roku, ten klasyczny cukierek pozostaje najpopularniejszym ze wszystkich produktów REESE’S. Baton OVERLOAD to idealne połączenie chrupiących precli🥨, karmelu, masła orzechowego i orzechów. Chrupiące, słone, słodkie i czekoladowe – to wszystko w jednym batonie 🤩

Brak w magazynie

Dołącz do listy oczekujących, aby otrzymać wiadomość e-mail, gdy ten produkt będzie dostępny

Kategorie: , , SKU: AMER0484 Tag:

    Opis

    Składniki: lukier o smaku czekoladowym (45%): cukier*, olej roślinny (palmowy i/lub z ziaren palmowych i/lub z drzewa maślanego i/lub słonecznik i/lub krokosz barwierski), kakao masło, miazga kakaowa, odtłuszczone MLEKO w proszku, tłuszcz MLEKO, SERWATKA w proszku, emulgator (lecytyna SOJA), sól, sztuczny aromat (wanilina); Masa ORZECHÓW (21%): częściowo odtłuszczone ORZECHY ZIEMNE, cukier*, uwodorniony olej roślinny (palmowy z nasion, SOJOWY*), sproszkowany syrop kukurydziany, dekstroza*, sól, emulgator (lecytyna SOJOWA), sztuczny aromat (wanilina), uwodorniony olej roślinny (palmowy, palmowy z nasion), emulgator (polirycynooleinian poliglicerolu), regulator kwasowości (kwas cytrynowy), przeciwutleniacz (E319); precle (10%): wzbogacona mąka PSZENNA (mąka, niacyna, siarczan żelaza, monoazotan tiaminy, ryboflawina, kwas foliowy), olej roślinny (rzepakowy), sól, syrop kukurydziany*, środek spulchniający (wodorowęglan sodu), drożdże; karmel (11%): syrop kukurydziany o wysokiej zawartości fruktozy*, cukier*, odtłuszczone MLEKO w proszku, MASŁO, utwardzony tłuszcz roślinny (kokosowy), stabilizator (gliceryna), emulgator (mono- i diglicerydy), sól, zagęszczacz (karagen), emulgator (lecytyna SOJOWA), regulator kwasowości (fosforan disodowy), tłuszcze MLECZNE, sztuczny aromat (wanilina); ORZECHY ZIEMNE (5%). *wyprodukowany z genetycznie modyfikowanych buraków cukrowych, kukurydzy i SOI.

    Wartość odżywcza (w 100 g): wartość energetyczna – 2018 kJ / 498 kcal; tłuszcz – 25,1 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 13,5 g; węglowodany – 62,8 g, w tym cukier – 43,4 g; białka – 7,4 g; sól – 1,25 g.

    *Wygląd rzeczywistego produktu może nieznacznie różnić się od zdjęcia produktu na stronie internetowej

    Informacje dodatkowe

    Waga netto

    42g.

    Kraj pochodzenia

    Warunki przechowywania

    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    * Wygląd rzeczywistego produktu może nieznacznie się różnić od zdjęcia produktu na stronie internetowej