Makaron (67,4%): Mąka PSZENNA (41%), olej palmowy (9%), skrobia z tapioki (8%), skrobia ziemniaczana, sól, substancja zagęszczająca (guma guar (E 412)), regulatory kwasowości (węglan potasu (E501), węglan sodu (E500) ), sodu fosforan dwuzasadowy (E339), kwas cytrynowy (E330)), emulgator (LECYTYNA SOJOWA (E322)), polifosforan sodu (E452), barwnik (ryboflawina (E101)). Zupa (25,5%): woda, czerwona papryka w proszku, cukier biały, wzmacniacze smaku (glutaminian sodu (E621), 5'-rybonukleotydy disodowe (E635)), sos SOJOWY, sól, skrobia z tapioki, czosnek, olej SOJOWY, cebula, ekstrakt z papryki, szczypiorek w proszku, ekstrakt z drożdży w proszku, czarny pieprz w proszku. Proszek (7,1%): cukier biały, sztuczne aromaty (aromat kurczaka), skrobia ziemniaczana, czosnek w proszku, sól, prażony SEZAM, suszony szczypiorek, karagen, suszona czerwona papryka, substancja zagęszczająca (guma ksantanowa (E415), olej SOJOWY.