Makaron (87%): mąka PSZENNA, skrobia ziemniaczana, olej palmowy, sól, regulatory kwasowości (E501, E500, E339), przeciwutleniacz (E306), emulgator (E322 (SOJA)), przyprawy (ekstrakt drożdżowy, SOJA, czosnek, skrobia PSZENNA), ekstrakt zielonej herbaty, barwnik (E101). Przyprawy (10%): przyprawy (utwardzone białka roślinne (PSZENICA), maltodekstryna, sól, ekstrakt drożdżowy, mąka PSZENNA), sól, przyprawy (maltodekstryna, pieprz czarny, papryczka chili, czosnek, mąka kukurydziana), wzmacniacze smaku (E621, E627, E631), cukier, glukoza, grzyby shiitake. Płatki warzywno-grzybowe (2%): kapusta pak choi, grzyby shiitake, teksturowane białka roślinne (SOJA, PSZENICA), marchew, papryczka chili, cebula. Zawiera PSZENICĘ, SOJĘ. Może zawierać SKORUPAIKI, JAJA, RYBY, ORZESKI ZIEMNE, SEZAM, SELER, JĘCZMIEŃ i MUSZELKI.
Sposób przygotowania: Zagotuj 500ml wody, dodaj makaron, przyprawy oraz płatki z przyprawami i gotuj przez 4,5 minuty. Wymieszaj i podawaj.