Makaron (86%): mąka PSZENNA, skrobia ziemniaczana, olej palmowy, sól, przeciwutleniacz (E306), emulgator (E322) (SOJA), olej słonecznikowy, regulatory kwasowości (E501, E500, E339), ekstrakt zielonej herbaty, barwnik (E101). Przyprawy (9%): pasta SOJOWA (SOJA, PSZENICA), cebula, maltodekstryna, mąka kukurydziana, sól, modyfikowana skrobia z tapioki*, oliwa palmowa, mąka PSZENNA, KREWETKI, cukier, maltodekstryna, barwnik (E150c), wzmacniacze smaku (E621, E627, E631), sól ; mieszanka olejów roślinnych (3%): rzepakowy, cebulowy, oliwkowy, kukurydziany, SEZAMOWY, MUSTARDOWY; płatki SOJOWE i roślinne (2%): (teksturowane białka roślinne (SOJA, PSZENICA) kapusta biała, ziemniaki smażone (ziemniaki, oliwa palmowa), cebula, marchew. * Zawiera organizmy zmodyfikowane genetycznie Może zawierać JAJKA, RYBY, MLEKO, ORZESZKI ZIEMNE, SELER, JĘCZMIEŃ.
Sposób przygotowania: Zagotuj 600ml wody, dodaj makaron i płatki i gotuj przez 5 minuty. Odcedź, zachowując około 4 łyżek wody. Dodaj przyprawy i olej. Wymieszaj i podawaj.