Mąka PSZENNA, aromaty, SERWATKA, maltodekstryna, sól, SER Cheddar (MLEKO hodowlane, sól, enzymy, barwnik (E160b)), SER Szwajcarski, Monterey Jack i SER Parmezan (MLEKO, kultury bakterii, sól, enzymy), substancja przeciwzbrylająca (E551), regulator kwasowości (E330), olej rzepakowy, skrobia kukurydziana, substancje zagęszczające (E412, E415), barwnik (E160b), regulator kwasowości (E339), kwas (E270), barwnik (E100), amid kwasu nikotynowego (niacyna), fosforan żelaza (III), monoazotan tiaminy (witamina B1), ryboflawina (witamina B2), kwas foliowy, KREM, emulgator (E322 (SOJA)).
Instrukcje przygotowania. Do przygotowania potrzebne będą: 2 łyżki masła lub margaryny, 6 szklanek wody, ¼ szklanki mleka. Do garnka z wrzącą wodą włóż makaron i gotuj przez 7 minut lub do miękkości, od czasu do czasu mieszając. Następnie odlej wodę i włóż makaron na patelnię. Dodaj masło lub margarynę i poczekaj, aż całkowicie się rozpuści. Dodać mleko, dodać przyprawy, wymieszać i cieszyć się smakiem.