Mąka PSZENNA, SERWATKA, SER cheddar (MLEKO, kultury bakterii, sól, enzymy), skrobia kukurydziana, sól, maltodekstryna, olej rzepakowy, aromaty, koncentrat białka SERWATKI, olej palmowy, stabilizator (E508), substancja spulchniająca (E339), kwas (E270), syrop kukurydziany w proszku, substancja przeciwzbrylająca (E551), regulator kwasowości (E330), wzmacniacz smaku (E621), barwnik (E110*), odtłuszczone MLEKO hodowlane, autolizowany ekstrakt drożdżowy, MAŚLANKA, hydrolizowane białko SOJOWE, SER błękitny (MLEKO, kultury, sól, enzymy), substancje zagęszczające (E412, E415), niacynamid (niacyna), siarczan żelaza (II), monoazotan tiaminy (witamina B1), ryboflawina (witamina B2), kwas foliowy. *Może mieć negatywny wpływ na aktywność i koncentrację dzieci.
Instrukcje przygotowania. Do przygotowania potrzebne będą: 4 łyżki masła lub margaryny, 6 szklanek wody, 1/3 szklanki mleka. Do garnka z wrzącą wodą włóż makaron i gotuj przez 7 minut lub do miękkości, od czasu do czasu mieszając. Następnie odlej wodę i włóż makaron na patelnię. Dodaj masło lub margarynę i poczekaj, aż całkowicie się rozpuści. Dodać mleko, dodać przyprawy, wymieszać i cieszyć się smakiem.