Mąka PSZENNA (58%), skrobia modyfikowana z tapioki, olej palmowy, ŚMIETANKA (syrop glukozowy, całkowicie uwodorniony olej palmowy, kazeinian sodu (MLEKO), substancja przeciwzbrylająca (E551), maltodekstryna, skrobia kukurydziana modyfikowana), olej z otrębów ryżowych, cukier, sól, teksturowane białko SOJOWE, aromat (MLEKO), wzmacniacze smaku (E621, E635), przyprawy, regulatory kwasowości (E451, E500, E501), proszek JAJECZNY, proszek sosu SOJOWEGO (SOJA, PSZENICA), proszek ekstraktu drożdżowego, stabilizator (E466), substancja przeciwzbrylająca (E551), płatki pietruszki, kwas (E330). Może zawierać śladowe ilości SKORUPIAKÓW, SEZAMU, RYB, SELERA i MIĘCZAKÓW.
Sposób przygotowania: włóż makaron do 400 ml wrzącej wody i gotuj przez 4 minuty. Zostaw 4 łyżki wody, dodaj przyprawy, dobrze wymieszaj i podawaj.