Kluski ryżowe: ryż 99%, sól, regulatory kwasowości E330, alkohol; sos: sos pomidorowy (przecier pomidorowy, syrop kukurydziany wysokofruktozowy, ocet, sól, cukier), woda, cukier biały, pasta z czerwonej papryki (syrop skrobiowy, mąka PSZENNA, pasta z czerwonej papryki, odtłuszczone ziarno SOI w proszku, sól), syrop kukurydziany wysokofruktozowy, przyprawa kompozytowa, puree jabłkowe, cebula, wino ryżowe, czosnek w proszku, czerwona papryka w proszku, sól, olej chili, regulator kwasowości (E500(i), E501(i), E339, E450(i)), ekstrakt cytrynowy, oleożywica papryka, emulgator (E433), wzmacniacz smaku E635, czarny pieprz w proszku, substancja zagęszczająca (E415). Może zawierać śladowe ilości SKORUPIAKÓW.
Przygotowanie: kluski ryżowe i sos włóż do filiżanki. Wlej wodę, przykryj i podgrzewaj w kuchence mikrofalowej (700 W) przez 3 minuty. Dobrze wymieszaj i ciesz się.