hot news

Ramen SAMYANG (HOT CHICKEN JJAJANG), 140g

2.49

SAMYANG to koreański🇰🇷producent żywności, który po raz pierwszy pojawił się w 1963 roku. To właśnie on stworzył pierwszy koreański ramen do szybkiego przygotowania🍜 Podczas swojego długiego istnienia SAMYANG poniósł wiele porażek, ale w ostatnich latach stał się popularny na całym świecie dzięki swojemu niesamowicie pysznemu i pikantnemu 🌶 ramenowi! Ten ramen o smaku kurczaka jest bardzo pikantny (2500-8000 SHU w skali Scoville’a). Przygotowanie: 1. Zagotuj 500ml wody, dodaj makaron i gotuj przez 5 minut. 2. Zdejmij z ognia i odcedź wodę, pozostawiając 8 stołowych łyżek wody. Dodaj płynną mieszankę zupy i smaż przez 30 sekund. 3. Dodaj płatki i dobrze wymieszaj. Według własnego uznania zupę można doprawić warzywami, jajkami itd.

16 w magazynie

Opis

Składniki: makaron (69,4%): mąka PSZENNA, modyfikowana skrobia z tapioki, rafinowany olej palmowy, GLUTEN PSZENNY, sól rafinowana, olej SOJOWY, zagęszczacz (guma guar (E412)), woda oczyszczona, regulator kwasowości (czysty węglan potasu E501(i)), węglan sodu (E500) , fosforan sodu dibazowy (E339(ii)), kwas cytrynowy (E330), emulgator (LECYTYNA SOJOWA (E322(i)), olejek o smaku zielonej herbaty. Zupa (28,1%): woda, pasta z czarnej fasoli, cukier biały, sztuczne aromaty (smak kurczaka), cebula, sos SOJOWY, olej SOJOWY, MLEKO pełne w proszku, ser mozzarella w proszku, papryka ostra w proszku, papryka czerwona w proszku, MLEKO w proszku, modyfikowane skrobia ziemniaczana, barwnik (karmel), drożdże w proszku, czosnek, masło w proszku, sól, teksturowane białko SOJOWE w proszku, bielony ekstrakt z chili, substytut śmietany, ekstrakt z papryki, syrop kukurydziany, wzmacniacze smaku (5′-rybonukleotydy disodowe (E635)) , pieprz czarny w proszku, regulatory kwasowości (węglan potasu (E501), węglan sodu (E500), fosforan sodu (E339), pirofosforan disodowy (E450(ii)). Płatki (2,5%): suszona marchew, suszona kapusta, liofilizowana fasolka szparagowa, suszona cebula, teksturowane białka roślinne. Wyprodukowano w fabryce, w której przetwarzane są seler, płatki zawierające gluten, skorupiaki, jajka, ryby, mleko, mięczaki, musztarda, orzechy, orzeszki ziemne, sezam, produkty sojowe. Wartość odżywcza (w 100 g): wartość energetyczna -1674 kJ / 400 kcal; tłuszcz – 13,6 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 6,4 g; węglowodany – 60,0 g, w tym cukier – 5,7 g; białka – 9,3 g; sól – 2,6 g. *Wygląd rzeczywistego produktu może nieznacznie różnić się od zdjęcia produktu na stronie internetowej

Informacje dodatkowe

Waga netto

Kraj pochodzenia

Warunki przechowywania