Makaron ryżowy 73,6% (mąka ryżowa 84%, woda, regulator kwasowości (E330), sól), sos przyprawowy 24,5% (cukier, dekstryna, woda, chili w proszku 8%, mąka PSZENNA, skrobia ziemniaczana, sól, shiitake w proszku, ekstrakt drożdżowy , cebula w proszku, ekstrakt z wodorostów, wzmacniacze zapachu i smaku (E621, E635), czosnek w proszku, barwnik (E160c), rzodkiewka w proszku), suszone warzywa (kapusta biała, liście cebuli). Może zawierać śladowe ilości SKORUPIAKÓW, JAJ, RYB, SOI i SEZAMU. Uwaga: worek pochłaniający tlen znajdujący się w opakowaniu jest niejadalny.
Instrukcja przygotowania: 1. Makaron, sos przyprawowy i warzywa włóż do garnka z 80 ml wody i dobrze wymieszaj. 2. Podgrzać i smażyć mieszając przez 3 minuty. 3. Dodaj inne składniki do smaku, np. jajka na twardo.