Składniki: MLEKO, cukier, tłuszcz roślinny (palmowy, shea), tłuszcz kakaowy, mąka PSZENNA, odtłuszczone MLEKO w proszku, miazga kakaowa, tłuszcz MLECZNY, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, emulgatory (E442, E322 (SOJA), E476), syrop glukozowo-fruktozowy, skrobia PSZENNA, substancje spulchniające (E503, E501, E500), sól, substancje aromatyzujące, regulator kwasowości (E524). Może zawierać śladowe ilości ORZECHÓW. Czekolada mleczna: masa mleczna minimum 20 %. Oprócz masła kakaowego zawiera tłuszcze roślinne.
Wartość odżywcza w 100 g: wartość energetyczna – 2336 kJ/ 560 kcal; tłuszcz – 35g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 19g; węglowodany – 56g, w tym cukry – 50g; błonnik – 1,5g; białko – 5,3g; sól – 0,31g