Składniki: MLEKO, cukier, mąka PSZENNA, tłuszcz roślinny (palmowy, shea), miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, proszek kakaowy o zmniejszonej zawartości tłuszczu, syrop glukozowo-fruktozowy, skrobia PSZENNA, odtłuszczone MLEKO w proszku, emulgatory (E442, E476, E322 (SOJA)), substancja spulchniająca (E503, E501, E500), tłuszcz MLECZNY, sól, regulator kwasowości (E524), aromaty. Czekolada mleczna: masa mleczna minimum 20 %. Oprócz masła kakaowego zawiera tłuszcze roślinne.
Wartość odżywcza w 100 g: wartość energetyczna – 2178 kJ/ 521 kcal; tłuszcz – 28g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 16g; węglowodany – 59g, w tym cukry – 48g; błonnik – 2,3g; białko – 6,6g; sól – 0,48g.