Skład: makaron (86,4%): mąka PSZENNA, olej palmowy, skrobia z tapioki, sól, emulgator (lecytyna SOJOWA (E322)), olej SOJOWY, regulatory kwasowości (węglan potasu (E501(i)), węglan sodu (E500(i)), wodorofosforan sodu (E339 ( ii), kwas cytrynowy (E330)), woda, koncentrat (guma guar (E 412)), olejek aromatyzowany zieloną herbatą. Zupa (12.2%): Sos SOJOWY w proszku (SOJA, woda, sól, PSZENICA), ekstrakt drożdżowy w proszku, wzmacniacze smaku (glutaminian sodu (E621), 5’-rybonukleotyd disodowy (E635), sól, cukier, prażona mąka PSZENNA, ryż w proszku, mieszanka ostrych przypraw (papryka chili, czosnek, cebula), ekstrakt chili w proszku, czarny pieprz w proszku, czerwony pieprz w proszku, olej palmowy, cebula w proszku, wkstrakt z papryki, barwniki (karmel w proszku (E150c)), olej o smaku czosnkowym. Płatki (1,4%): suszone płatki marchwi, suszone płatki kapusty pekińskiej, suszony szczypiorek, suszone płatki kapusty. Wyprodukowano w zakładzie przetwarzającym seler, zboża zawierające gluten, skorupiaki, jaja, ryby, mleko, mięczaki, gorczycę, orzechy, orzeszki ziemne, sezam, produkty sojowe.
Wartość odżywcza w 100g: wartość energetyczna –1778 kJ/425kcal; tłuszcz – 14,2g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 5,5g; węglowodany – 65,0g, w tym cukry – 4,2g; białko – 8,3g; sól – 4,1g.