news

Ramen SAMYANG (SMAK CZARNEJ FASOLI), 140g

2.49

SAMYANG to koreański🇰🇷 producent żywności, który po raz pierwszy pojawił się w 1963 roku. To on stworzył pierwszy koreański ramen🍜 W czasie swojego długiego istnienia SAMYANG miał wiele niepowodzeń, ale w ostatnich latach stał się popularny na całym świecie ze względu na niesamowicie smakowity ramen! Ten ramen o smaku czarnej fasoli wcale nie jest pikantny (0 SHU w skali Scoville’a). Przygotowanie: 1. Wsyp makaron i płatki do garnka z 500 ml wrzącej wody i gotuj przez 5 minut. 2. Odcedź wodę i zalej makaron zupą. 3. Dobrze wymieszaj i możesz jeść.

27 w magazynie

Opis

Składniki: makaron (73,7%): mąka PSZENNA, modyfikowana skrobia z tapioki, rafinowany olej palmowy, GLUTEN PSZENNY, sól rafinowana, emulgator (LECYTYNA SOJOWA (E322)), olej SOJOWY, regulatory kwasowości (węglan potasu (E501), węglan sodu (E500), fosforan sodu dibazowy (E339), kwas cytrynowy (E330)), zagęszczacz (guma guar (E412)), woda oczyszczona, olejek o smaku zielonej herbaty. Zupa (24,0%): pasta z czarnej fasoli, woda, cebula, cukier biały, syrop kukurydziany, olej SOJOWY, barwnik (karmel), sztuczny aromat (smak buraczany), cebula w proszku, teksturowane białko SOJOWE w proszku, oliwa z oliwek extra virgin, wzmacniacze smaku (5′-rybonukleotydy disodowe (E635)), modyfikowana skrobia ziemniaczana, regulatory kwasowości (węglan potasu (E501), węglan sodu (E500), fosforan sodu (E339(ii)), pirofosforan disodu (E450(ii)) . Płatki (2,3%): teksturowane białko SOJOWE, suszone wiórki cebuli, suszone płatki kapusty, liofilizowany zielony groszek. Wartość odżywcza (w 100 g): wartość energetyczna -1614 kJ / 386 kcal; tłuszcz – 12,1 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 5,7 g; węglowodany – 57,1 g, w tym cukier – 5,0 g; białka – 12,1 g; sól – 2,1 g. *Wygląd rzeczywistego produktu może nieznacznie różnić się od zdjęcia produktu na stronie internetowej

Informacje dodatkowe

Waga netto

Kraj pochodzenia

Warunki przechowywania