Opis
Składniki: makaron (73,7%): mąka PSZENNA, modyfikowana skrobia z tapioki, rafinowany olej palmowy, GLUTEN PSZENNY, sól rafinowana, emulgator (LECYTYNA SOJOWA (E322)), olej SOJOWY, regulatory kwasowości (węglan potasu (E501), węglan sodu (E500), fosforan sodu dibazowy (E339), kwas cytrynowy (E330)), zagęszczacz (guma guar (E412)), woda oczyszczona, olejek o smaku zielonej herbaty. Zupa (24,0%): pasta z czarnej fasoli, woda, cebula, cukier biały, syrop kukurydziany, olej SOJOWY, barwnik (karmel), sztuczny aromat (smak buraczany), cebula w proszku, teksturowane białko SOJOWE w proszku, oliwa z oliwek extra virgin, wzmacniacze smaku (5′-rybonukleotydy disodowe (E635)), modyfikowana skrobia ziemniaczana, regulatory kwasowości (węglan potasu (E501), węglan sodu (E500), fosforan sodu (E339(ii)), pirofosforan disodu (E450(ii)) . Płatki (2,3%): teksturowane białko SOJOWE, suszone wiórki cebuli, suszone płatki kapusty, liofilizowany zielony groszek. Wartość odżywcza (w 100 g): wartość energetyczna -1614 kJ / 386 kcal; tłuszcz – 12,1 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 5,7 g; węglowodany – 57,1 g, w tym cukier – 5,0 g; białka – 12,1 g; sól – 2,1 g. *Wygląd rzeczywistego produktu może nieznacznie różnić się od zdjęcia produktu na stronie internetowej